неделя, 18 ноември 2012 г.

ТРИ ЛЕСНИ НАЧИНА да опаковаме малките подаръци


Малки коледни кутийки
1.Идеята за тези малки кутийки взехме от тук, но тъй като нямаше шаблони, си направихме подобни. Най-добре става, когато използвате цветен картон А4. След като разпечатате и изрежете, биговайте или пречупете местата, където се прегъва с линия и остър предмет.Така ръбчетата ще ви станат по-хубави. Разпечатайте шаблоните от ТУК.
Малки коледни подаръци-опаковки
2.За да си направите тази кутийка – пирамидка, разпечатайте шаблона от ТУК. Тъй като направих няколко такива:), видях , че най-добре става ако картонът е дебел. Аз съм го подлепила и с бял лист, на който ми е шаблона. Изрежете, прегънете внимателно ръбчетата и с перфоратор пробийте на всяко връхче по една дупчица. От там прокарайте панделката/връвта, с която ще затворите кутийката. Картинките изрязах от цветни носни кърпички, на които предварително махнах долните пластове.
малки опаковки
3. За да си направите и третия вариант опаковка, разпечатайте шаблона от ТУК. Тя е и най-лесна, но в нея се събират и най-малко неща:). Освен с цветен картон, може да я направите, като подлепите върху лист от принтер опаковъчна хартия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар