вторник, 11 декември 2012 г.

Най-странните коледни украси


Бъдни вечер и Коледа вече чукат на вратата. А какво е един празник без украса – то е като Христо Стоичков без псувня на уста. Вече навсякъде можете да видите наистина пищни украси по витрините не магазините и  по улиците (които не се свалят целогодишно за всеки случай). Истинска коледна атмосфера. Падна и малко снежец, станаха поледиците, спешните отделения се напълниха – ех, празници!
Наред с всички традиционни коледни украси, които сме свикнали да виждаме всяка година, има и такива, наистина предизвикващи любопитството. Някои от тях са лесно приложими и съвсем сигурно ще станете хита на празненството, ако заложите на тях. Други са меко казано откачени, но все пак интересни и заслужаващи вниманието ни. Представяме ви няколко такива идеи за коледни украси, които ще допълнят веселото празнично настроение.
Страхотен дамски аксесоар за коса. Да, може и да изглеждат леко нелепо с него на главата, но е интересно и определено  тези, които го носят, ще са гвоздеят на всяка една снимка.
Това коледно дърво – шапка също е добър вариант за Бъдни вечер и Коледа, а защо не и за Нова година. Пък ще приличате малко на Гандалф с нея…
Обувки, украсени като елените на Дядо Коледа. Трябва да се внимава с токчетата, защото коледното вино е неизменна част от трапезата и на елените може да им се зачервят носовете.
Кой не обича да се прави на добрия старец!
Облеклото също е важна част от коледните празници. Този интересен пуловер може и да препраща към определени мисли, но преди всичко е повече от оригинален. Кой е бил най-послушен през годината?
Е… има и такива неща.
Наред с гирляндите и бляскаво украсените топки, защо да не сложим на елхата и … кисела краставичка с коледна шапка?
Не трябва да се забравя и едно от най-важните места в дома, а и не само. Свещеното място на тоалетната също може да придобие празничен дух, въпреки частните дейности, случващи се там. Защо да не е елен тоалетната чиния?


Няма коментари:

Публикуване на коментар