понеделник, 17 декември 2012 г.

Македонец триумфира в българския Биг Брадър


Лестер стана любимата реалити звезда на България

Македонец триумфира в българския Биг Брадър
Лестер си тръгна като попедител. Снимка: Булфото

Македонецът Лестер спечели Биг Брадър и стана най-любимата реалити звезда на България.
Сънародничката му Цеце не скри сълзите си и приемаше поздравленията на останалите съквартиранти в студиото в Нови хан, докато македонецът си взе сбогом в къщата, с най-добрия си приятел Найден и му обеща да продължат вечерта заедно на купон.
В типичния си стил Лестер реши да напусне къщата като се покатери през оградата, но след молбите на Биг Брадър да мине през вратата, защото е по-безопасно, македонецът се отказа.
„Никога не сме си мечтали, че македонец може да вземе голямата награда”, призна Цеце. Найден пък бе лаконичен, че за него е все едно дали победителят е той или Лестер.
Първа шоуто напусна Стойка, въпреки яростната защита на водещата Марта Вачкова. Стойка прочете коледна проповед пред зрителите на шоуто, решена като приказка, но бе твърде отрицателна към останалите си съквартиранти, с които направо се подигра.
Тризначките не скриха радостта си от изгонването, докато Лили бе видимо натъжена.
След нея си тръгна Боби, който бе изпратен до вратата от Найден и Лестер, които доволно се усмихваха. Спортистът не премълча, че е разочарован от неуспеха си, а македонката Цеце мистериозно изчезна от публиката секунди преди той да се появи в студиото до Ники Кънчев, но после отново седна развълнувана до Лили.

Няма коментари:

Публикуване на коментар