вторник, 23 април 2013 г.

Най-разпространените сънища и тяхното значение


мъж и жена спят
Изображение: www.freedigitalphotos.net

Както е казал Фройд, нищо никога не се случва случайно нито в живота, нито в сънищата. Ето някои от най-разпространените сънища и техните тълкувания:
1.Сън, в който си болен или здравето ти е застрашеноКошмарът показва, че се страхуваш от неизвестното и от това как то би ти навредило.
Да сънуваш, че си болен, също така означава, че се страхуваш от болестта, която си видял в съня си. Опитай се да се успокоиш, напрежението ти идва в повече!
2.Сън, в който си атакуван или нараненТова значи, че трудно се доверяваш. Страхуваш ли се от насилие, от атаки? Сънят ти показва точно това. Опитваш се да избегнеш болката и предатестлово. Помисли за живота си, може би сънят се опитва да ти покаже нещо важно.
3.Сън, в който се давишБи могло да означава, че си на предела на силите си и всеки момент ще „потънеш“, давейки всичко важно, заедно с теб. Сънуваш ли катастрофа, то ти несъзнателно знаеш, че полагаш твърде много усилия за неща, които не биха се случили, поне не скоро.
4.Сън, в който катастрофираш
Чувстваш, че не можеш да оправляваш живота си, имаш нужда от помощ или от малко почивка. И по пътя към Бахамите, внимавай и пази колата!
5.Сън, в който падашПонякога това е състоянието, в което все още не си заспал, но и това ще стане след няколко секунди. Кошмарите, в които падаш, могат да отразяват страха ти от височини или от смъртта.
6.Сън, в който зъбите ти падат
Чувстваш се безсилен да промениш това, което не е по вкуса ти и не ти допада. Също така може да отразява социален срам. Излез навън и бъди по-атрактивен, бъди себе си, защото няма нищо по-красиво от това.
7.Сън, в който се губиш
Може да означава, че се намираш на кръстопът и не знаеш по кой път да поемеш. Може да отразява и липсата на внимание.
8.Сън, в който ти изневеряват
Това означава, че не си сигурен в себе си или самият ти си изневерили и съвестта ти се пробужда.

Няма коментари:

Публикуване на коментар