вторник, 23 април 2013 г.

7 адски странни мании


Без да подценяваме въображението ви, човек трудно може да си представи, че съществуват следните шокиращи мании, белязали човешката психика.
Любов от първото надуване
man
Младият американец Дейв Колинс е влюбен в балоните.. Наслаждава се на техния допир, мирис, текстура и компания..27-годишният маниак приема разтегливите надуваеми предмети за свое семейство…
Ще ти постеля килим от коса
Млада фризьорка от Чикаго е вманиачена по женската коса. Дамата колекционира косите на своите клиенти и мечтае да изплете най-дългия килим от женски косми.
Здрав дух, здраво тяло
a97171_g113_6-roller-coaster
Макар и на заветна възраст, 78-годишният американец Вис Клеман се нарежда сред топ-маниаците в света. Старецът страда от маниакална необходимост да се вози на увеселителни, високоскоростни влакчета по десетки пъти на ден. Той прави това средно между 30 и 90 пъти на всеки 12 часа.
Опияняваща мания
a97171_g113_1-ecstasy-pills
Страната на легалните наркотици Холандия, приютява един маниак на тема екстази. 46-годишен холандец събира колекция от хапчета с различен цвят, форма и вкус. Тя наброява над 2600 хапчета. И това ако не е крупен дилър…
Обичам “Му-му”
a97171_g113_2-mooing
Обичате ли мляко? Ако да, сигурно обичате и кравите. Но едва ли толкова, колкото ги обича малчуганът от САЩ Остин Сиок. Едва на 10 години хлапето не само е вманиачено по мученето на кравите, но и умее перфектно да ги имитира. Той дори спечели ежегодния турнир по имитация на животински звуци в Уисконсин, преборвайки над 80 участника.
Вманиачен по смъртта
ghnk
chuck-lamb
Всички обичаме живота, но някои обичат и смъртта. Като например Чък Ламб, който обича “оная с косата” във всички нейни измерения. Вманиачен в мига на смъртта, той обича да заснема илюзорни гибелни моменти със свое участие и да ги демонстрира на показ в онлайн пространството.
Баба ще ти изплете… цици
Одри Хорнкасъл
Средностатистическата баба се бие за евтини банани и плете терлици за внуците. Не и 84- годишната англичанка Одри Хорнкасъл, която е вманиачена по плетенето на… дамски бюстове. Тя влага цялата си позитивна енергия в производството им и използва изделията си, за да обучава младите майки как да кърмят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар