вторник, 23 април 2013 г.

7 сигурни признака, че си пиян. Ама много пиян.


 Старо кръчмарско поверие гласи, че ако си на участие на братя Аргирови и ги виждаш като квартет, значи е време да спреш с наливането. Ето още 7 сигурни признака, че си включил черния си дроб на ускорен режим на работа…
piqnИзведнъж всичко ти става забавно – ситкоми, новини, прогноза за времето, филм по Дискавъри за Хитлер, всичко те кара да се забавляваш и те прави щастлив. Ако изпаднеш в такава ситуация, намери в нета архив на предаването “Риск печели, риск губи” и ако то ти се струва супер смешно, спешно бягай да те промиват!


забавен пиян мъжРешаваш всеки проблем в света с клише – без значение дали е световният глад, или успешната тактика на националния отбор по футбол, ти знаеш вярното решение на всички глобални проблеми. Знаеш повече от всеки и се чудиш как другите не са направили досега това, което ти толкова лесно си прозрял.



смешен пиян мъжУстата ти поема по свой собствен път, без значение какво наистина искаш да кажеш – за твое огромно съжаление, в този момент устата ти е по-добра и весела компания, отколкото, когато имаш контрол над нея.





пияна гола женаИмунизиран си срещу студ и жега – на градус се чувстваш абсолютно безсмъртен, нещо средно между Иван Ласкин и Дънкан Маклауд, и се чудиш защо, аджеба, спазваш такива досадни социални съображения като носенето на дрехи…




пиян мъж пееУбеден си, че може да пееш – е не като Адел или Елтън Джон, но можеш. Можеш, човек, можеш! И що пък да не отидеш в някой караоке бар да им покажеш на всички к’во се казва шоу! Само да спре да те върти главата и ще отидеш…



 пиян човекУбеден си, че можеш да танцуваш като Патрик Суейзи в “Мръсни танци” - което е доста смела мисъл при положение, че не си в състояние да направиш и две крачки по улицата без да усетиш притегателната сила на гравитацията. А в движенията с въображаема китара си ненадминат. Иван Лечев ряпа да яде!



жена пиеТелефонът ти става най-добрия приятел– внезапно ти се приисква да пратиш емоционални смс-и на всичките си близки познати, а на някои даже и да звъннеш. Нищо, че е 3 сутринта и утре е работен ден. Стига спахте бе, хора, веднъж се живее!



Няма коментари:

Публикуване на коментар