понеделник, 22 април 2013 г.

Какъв си според цвета на очите ?!


Какъв си според цвета на очите ?!

Зелени очи:
Хората със зелени очи са много чувствителни , но не го показват. Притежават магнетично излъчване, красота и прямост. Мразят клеветата. Трудно се доверяват, но спечелиш ли си ,печелиш приятел завинаги.  Умът им е остър като бръснач и веднага преценяват всяка ситуация. Имат силен и труден характер.  Най-подходящи за тях са хора с тъмни очи.
Кафяви очи:
Изключително сладки хора, разпръскващи чар и топлина. Уникални приятели. Малко инати са, но очароват хората с искреността и излъчването си. Притежават чувство за хумор. Няма как да ти е скучно с тях.  Подходящи за тях са хора с всякакви очи.
Сини очи:
Синеоките хора са романтици и мечтатели. Те постоянно търсят истинската любов. Синеоките мъже са най-предпочитани, а синеоките жени най-ухажвани.  Раними и чувствителни, приемат всичко присърце. Щедри, добросъвестни. Бързо се ориентират и приспособяват. Тези хора са изобретатели и естети.
Черни очи:
Хората с черни очи са страстни, чувствени и огнени. Понеже са избухливи често стигат до конфликти  дори с близки хора . Те приемат любовта и секса като неизменно единство, но са ревниви, мнителни и твърде настойчиви в желанията си. Предпочитат самостоятелна работа без началници. Често имат проблеми със закона.
Сиви очи:
Хората с такъв цвят на очите са влюбчиви натури. Амбициозни с желание да постигнат висока кариера, общесвено признание и материални придобивки. Любовта към дамите се изразява под формата на внимание. Сивооките господа могат да бъдат понякога студени, резки, властни и никога сантиментални.
Пъстри очи:
Пъстрооките представители имат много сладък и мил характер. Неустоими са. Характерното за тях е, че са много точни като хора и като приятели. Понякога са малко щури, но това е част от чара им. Не се опитвайте да ги лъжете, защото много трудно прощават. Подходящи за тях са сини и светло кафяви очи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар