вторник, 7 май 2013 г.

8 актьори, пропуснали да станат супергерои


Имаше времена, когато супергероите бяха свързвани само с един актьор (както в случая с Кристофър Рийв например). Разбира се в ерата на продълженията и римейковете бързо свикваме с идеята да виждаме различни актьори като Батман, Супермен и Спайдър-мен. С тази идея ще ви разкажем за няколко актьора, които замалко са щели да участват като известни супергерои.
Анджела Басет като Буря
Анджела Басет (Angela Basset) е получила предложение да участва като Буря в „Х-мен“ (X-Men) на Брайън Сингър (Bryan Singer), но е отказала. Всъщност щеше да е готино да видим Буря да изхвърля нещата на Магнито на двора и да ги запали със светкавица.
Angela-Bassett-Storm
Бърт Рейнолдс като Супермен
Можете ли да си представите Супермен да имаше лицето на Бърт Рейнолдс (Burt Reynolds)? Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) и Пол Нюман (Paul Newman) също са били обмисляни за ролята.
BurtReynolds-Superman

Робин Уилямс като Джокерът
Освен че почти е бил Гатанката в „Батман завинаги“ (Batman Forever), Робин Уилямс (Robin Williams) е изразил желание да играе Джокерът в „Черният рицар“ (The Dark Knight). Ейдриън Броуди (Adrien Brody) и Стив Карел (Steve Carrel) също са искали ролята. Е, на Броуди наистина би му отивала.
RobinWilliams_Joker
Сандра Бълок като Жената чудо
Преди 10 години Сандра Бълок (Sandra Bullock) е щяла да участва във филм за Жената чудо, продуциран от Джоел Силвър (Joel Silver). За щастие са ни спестили тази гледка.
SandraBullock-WonderWoman

Терънс Стамп като Магнито
Терънс Стамп (Terence Stamp) замалко е щял да бъде Магнито в „Х-мен“ (X-Men). Всъщност това не е било лоша идея. Все пак говорим за Стамп, великият Зод, който може да прави всичко.
TerenceStamp-Magneto
Том Круз като Железният човек
Том Круз (Tom Cruise) е искал да играе Железният човек и да продуцира филма в края на 90-те. Стан Лий (Stan Lee) се занимавал със сценария, а в един момент дори Куентин Тарантино (Quentin Tarantino) щял да режисира.
TomCruise-IronMan

Ръсел Кроу като Върколакът
Ръсел Кроу (Russell Crowe) е бил първият избор на Брайън Сингър (Bryan Singer) за ролята на Върколакът. Той обаче не искал завинаги да бъде свързван с вълци и отказал.
RussellCrowe-Wolverine
Джейк Гиленхал като Батман
Джейк Гиленхал (Jake Gyllenhaal) почти е получил ролята на Брус Уейн / Батман в „Батман в началото“ (Batman Begins). Щеше да се получи доста неудобно, когато сестра му се появи в продължението.
JakeGyllenhaal-BatmanBeginsCOMBO

Няма коментари:

Публикуване на коментар